Защитете дома си от наводнения

Защитете дома си от наводнения

Всеки ден хиляди домове биват наводнени по различни причини : невнимание на хора, износване на тръби и водопровод, некачествена инсталация и т.н. Изберете нашето реле за наличие на теч HRH-5.


Безжичен димер за всички видове осветление

Безжичен димер за всички видове осветление

Безжичните димери iNELS RF Control, поради своята гъвкавост и висока функционалност, се нареждат сред най-добрите продукти на пазара. Те включват универсалния димер RFDEL-71M, който задоволява високите изисквания на натоварване, избор на източник на светлина и контрол.


Аналогов часовник ATS-2WR от RELETA.BG

Аналогови времеви релета с часовник

Ако търсите по-евтина алтернатива на цифровите превключватели за време SHT, но все пак искате качествен продукт, на който можете да разчитате, обърнете внимание на нашите аналогови времеви релета.


Регулиране нивото на течности

Регулиране нивото на течности

HRH-5 може да следи и регулира нивото на течности посредством външни пасивни сонди – направени от неръждаема стомана.


USS модули за управление и сигнализация

USS модули за управление и сигнализация

Понякога е до-добре да оставите някои неща на професионалистите, но понякога е по-лесно да завиете два болта и да си свършите работата сами. Един такъв пример е нашият USS модул за управление и сигнализация.


Напреженово реле HRN-43 от RELETA.BG

Моторни защити в няколко варианта

Инвестирайки в допълнителна защита на машини, особено двигатели (наблюдение на тяхното претоварване или разтоварване, прегряване на намотките, претоварване на свръхток или опасно напрежение под границата), можем да премахнем относително високите разходи за защитно оборудване при много много ниски разходи, причинени от повреда или пълно унищожаване. Подценяването на рисковете след свързване към електрическата мрежа, както и влиянието на оператора, свързано с работата на тези устройства, може да излезе скъпо.


Превключвател по ниво, вашият безценен помощник

Превключвател по ниво, вашият безценен помощник

Превключвателят по ниво HRH-5 се използва за наблюдение на нивата на течности, например в кладенци, резервоари, цистерни и други подобни съоръжения за съхранение. Предлага се в две конфигурации, следене на едно ниво или на две нива. Това прави възможно измерването на долното или горното ниво или и на двете нива едновременно, техните минимални и максимални стойности.


Най-доброто решение за вашето LED осветление

Най-доброто решение за вашето LED осветление

Омръзна ли ви стария ключ и искате да преминете на по-високо ниво на управление? Изключено е да изкъртите цялата електрическа инсталация в апартамента. Използвайте SMR-K мултифункционален превключвател. Той е проектиран за монтаж в конзоли, под бутон или ключ в същестуващо окабеляване.


Свързването на контактни времеви релета никога не е било по-лесно

Свързването на контактни времеви релета никога не е било по-лесно

Въпреки че вече сме в 21 век, продуктите, предназначени за 11-пинов контакт, все още са често търсени стоки, поради лесната и бърза поддръжка и монтаж. Освен това, те позволяват предварително сглобяване на контактите и това ги прави подходящи за промишлени сгради по отношение на съкратеното време за монтаж след доставката им до клиента.