Както абревиатурата на модула подсказва потребителя има пълна свобода как да го инсталира. Универсалният модул е базиран на оригиналната си форма, но благодарение на иновативативния дизайн монтажа му е по-лесен. В основата е една едномодулна кутия, която се монтирана на DIN шина. Може да запълните до две позиции компоненти от нашите предложения  (превключватели, бутони и  индикатори, които примигват или светят постоянно), като по този начин спестявате място в разпределителното табло в сравнение със стандартните продукти и инсталации.

Компонентите се доставят стандартно разделени на 16 типа, конфигурацията на които може да изберете сами. Превключвателите и пуш бутоните отговарят на високите изисквания към честотата на превключване и качеството на контакта. Можете да контролирате превключването и сигнализацията в едно устройство благодарение на превключвателя на щепсела. LED диода SMD равномерно осветява областта на ясния сигнален светодиод със своя цвят и има постоянно светеща и мигаща сигнална светлина.
Благодарение на връзката на двата компонента може да управлявате до 24 различни електрически кръга с 12 от нашите модули . Бързият монтаж и изчистеният дизайн също са голям плюс.

Разгледайте от ТУК.