Като техник, инсталатор или дистрибутор на фотоволтаични компоненти знаете колко е важно да имате надеждна защита за вашите соларни инсталации. Ето защо ние предлагаме най-добрия в класа си комплект за релейна защита, който е предназначен да предпазва вашите фотоволтаични инсталации от свръхнапрежение, претоварване и колебания на честотата.

Нашият комплект за релейна защита е съвместим с изискванията на всички ЕРП-та. Само през 2022 г. инсталирахме оборудване, което работи ефективно в над 600 одобрени проекта.

Със своите усъвършенствани функции и превъзходно качество, комплектът се превърна в нашия топ продукт, който гарантира максимална защита на вашите фотоволтаични инсталации.

Какво е включено в комплекта? Ще намерите релета за защита от претоварване и свръхнапрежение във фотоволтаичните централи, както и такива за мониторинг на честотата. Нека разгледаме отблизо всеки компонент.

HRN-100 - реле за напрежение с LCD дисплей

Това реле е предназначено за следене на поднапрежение и пренапрежение в трифазни мрежи. То позволява наблюдение на последователността на фазите, фазовата асиметрия и отпадането на фазите, включително отпадането на нулата (при четирипроводна свързаност). Позволява измерване и наблюдение на честотата, а релето се задейства от наблюдаваното напрежение.

Двата релейни изхода могат да се настройват индивидуално. Измерва се средното ефективно напрежение. Възможно е да се зададе времево закъснение на изходите и да се измерват състояния на грешка. Можете да забавите във времето релейния изход след подаване на захранване към релето. Възможно е и да има ръчно или автоматично поведение в случай на състояние на грешка (ПАМЕТ). Релето има защита с парола срещу неоторизирани промени в настройките.

Разполага с цифров осветен дисплей, който показва моментното състояние на мрежата, включително състоянията на грешки. Последните пет състояния на грешка се записват в специална памет и могат да се преглеждат. Релето се доставя с прозрачен защитен капак за дисплея и бутоните.

HRN-54N - Реле за напрежение

Това реле следи последователността на фазите и има индивидуални настройки за долната и горната граница на наблюдаваното напрежение. То има регулируемо времево закъснение за елиминиране на кратките пикове и изходен контакт 1x сменяем/SPDT 8A/250V AC1.

В случай, че захранващото напрежение спадне под 60% Un, релето незабавно сработва. HRN-54 има захранване от всички фази, което означава, че релето функционира дори при отпадане на една от фазите. HRN-54N има захранване L1, L2, L3-N, тоест релето следи и нулата. То се предлага във версия с 1 модул и монтаж на DIN шина.

CRM-91H - многофункционално реле за време

CRM-91H е многофункционално реле за време, което е подходящо за универсална употреба в областта на автоматизацията, управлението и сградната автоматизация. Със своите многобройни опции (10 функции, 10-часови диапазони, 16А или 3х 8А контакт) то покрива всички изисквания, които могат да бъдат поставени към едно реле за време.

Разполага с пет времеви функции, управлявани от захранващото напрежение, четири времеви функции, управлявани от управляващ сигнал, и една функция на блокиращо реле.

В заключение, комплектът за релейна защита за фотоволтаични инсталации е важна инвестиция за тези от вас, които искат да защитят оборудването си от повреди и да осигурят безпроблемна и ефективна работа. Със своите различни релета за защита от претоварване и свръхнапрежение, мониторинг на честотата и многофункционално реле за време, този комплект е проектиран да отговори на нуждите на всички ЕРП-та.

Сега предлагаме този най-високо оценен продукт с 25% отстъпка и специална цена от 389,90 лв (редовна цена от 519,90 лв.) Не пропускайте да се възползвате от тази страхотна оферта и поръчайте своя комплект за релейна защита още днес!

За да закупите комплекта или да научите повече за другите ни продукти, поръчайте директно от онлайн магазина или се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Благодарим ви за интереса към нашите продукти. Очакваме с нетърпение да отговорим на вашите нужди!