Безжичната система за автоматизация, включва от една страна контролери + сензори, а от друга страна превключващи + димиращи компоненти.Включва също компоненти за управление на отоплението (независимо дали е електрическо или централно отопление), както и управление на щори и завеси. Цялата система може да се управлява чрез приложение на телефона - било от вкъщи или дистанционно.

Безжичната система iNELS RF предлага уникална възможност да вдъхнете живот на вашия дом. Управление на уреди, димиране на осветление, създаване на сцени, сигурност - това са всички функции, от които се нуждаем в ежедневието. iNELS RF е комплект, който сглобявате според вашите желания.

Резултатът е една система, която изцяло се грижи за управлението на дома ви. Той ще се превърне в незаменима част от вашето семейство. Можете напълно да го персонализирате в зависимост от това, което правите или къде се намирате, независимо дали сте на почивка или на работа, със семейството у дома или с приятели, независимо дали ставате или лягате да спите. Няма значение какво контролирате, а как и колко лесно го контролирате. Можете да контролирате елементите и уредите по много начини и в същото време да ги комбинирате, както желаете. Контролерът може да бъде под формата на превключвател на захранването, но безжичен, ключодържател, дистанционно управление, сензорно устройство или приложение на вашия телефон.